Spiller

Uanset om du skal til at underskrive din første eller største spillerkontrakt inden for esport, skal du være opmærksom  flere ting. Du skal være opmærksom på indholdet af kontrakten og sikre, at du forstår hvilke forpligtelser du som spiller skriver under på. Du skal desuden også være opmærksom på samt hvilke eventuelle konsekvenser kontrakten kan have.

Spillerkontrakter

Spillerkontrakter er ikke blot standarddokumenter, som man kan være ligeglad med. Derfor er udsagn som ”Kontrakten betyder intet, skriv bare under, så finder vi ud af det hen ad vejen” ikke er seriøse og typisk fører til problemer.

Såfremt indholdet af kontrakten var ligegyldigt, ville der reelt ikke være nogen grund til at lave en kontrakt. Skriv derfor aldrig under før du nøje har gennemgået kontrakten. At skrive under på ”standardkontrakter” svarer til at man som spiller udelukkende bruger én taktik – uanset modstanderen, banen eller forholdene i øvrigt ”fordi man har lykkes med det før

Ligesom der er stor forskel på de forskellige spil, vil kontrakterne inden for eksempelvis LOL, FORTNITE, CS:GO, FIFA 21, DOTA2, Rocket League, Hearthstone eller Call of Duty være forskellige. Det er samtidig af stor betydning, hvorvidt du tilknyttes en dansk eller udenlandsk organisation.

Rådgivning inden for esport

Vi rådgiver såvel spillere, som organisationer, sponsorer, turneringsarrangører og investorer. Vi har således et solidt indblik i branchen. Det betyder, at vi bl.a. udarbejder, gennemgår kontrakter og rådgiver om adskillige problemstillinger på alle sider af bordet inden for esport. Med vores solide viden kan vi hjælpe dig igennem fra A-Z . Vi kan også hjælpe dig med at vurdere din løn og præmiepengestruktur.
Vi anbefaler i den forbindelse, at vi deltager under forhandlingen og sørger for en god forventningsafstemning. På den måde kan vi sikre, at der er klare aftaler mellem alle parter.

Organisationer har oftest de bedste intentioner med spillerkontrakten. Men derfor kan der alligevel være bestemmelser som enten er undladt, glemt eller formuleret uheldigt. Med os på sidelinjen, vil du trygt kunne komme igennem spillerkontrakten og dermed hurtigt fokusere på dét, som du er bedst til.

Vi synes det er vigtigt, at du som spiller inddrager dine nærmeste og, at de også er trygge ved kontrakten og dit karrierevalg. Under processen tilbyder vi en særlig ”Parents service”, som giver forældre lov til at skrive, såfremt der, efter vores gennemgang, skulle dukke spørgsmål op – dette er naturligvis inkluderet i prisen.

Her kan du læse om flere relevante emner

 Agenter
 Reklame- og sponsorkontrakter

Specialiseret viden, rådgivning hele vejen og Parents service

Det lyder dyrt. Men tro om igen. Vi arbejder selvfølgelig ikke gratis, men kører med overkommelige priser.

Prisen afhænger af arbejdets omfang. Der er naturligvis forskel på at skulle gennemgå en 50 sider lang engelsk kontrakt eller en 3 sider lang dansk kontrakt. Uanset er såvel prisen, som vores engagement præget af vores oprigtige interesse inden for esport og ønske om, at esporten blomstrer. Vi går meget op i transparens og åbenhed og vil altid drøfte pris med jer, før vi går i gang. På den måde er I sikret, at det hele foregår på jeres præmisser.

Vi håber, at vi med vores viden og engagement kan bidrage til et sundt og trygt miljø inden for esport. Vi er en del af Advokatgruppen.

Ring eller skriv til os for en indledende snak og hør hvordan vi kan hjælpe dig – den indledende snak er altid gratis!