Samfundsansvar

Esportsadvokaten.dk er en del af Advokatgruppen, og hos Advokatgruppen er vi en del af flere initiativer, fordi vi går op i vores samfundsansvar. Du kan læse om de organisationer og formål, vi har valgt at fokusere på her.

Multilaw

Som en del af advokatvirksomheden Advokatgruppen er vi medlem af Multilaw, som er et globalt netværk af advokatvirksomheder. Det betyder, at vi har mulighed for faglig sparring med mere end 10.000 kompetente og dedikerede advokater lokaliseret i over 100 lande. Som kunde hos esportsadvokaten.dk kan du derfor altid være sikker på, at vi kan yde dig den bedste rådgivning – både nationalt og internationalt.

CSR-Mærket

Formålet med CSR-mærket er at skabe opmærksomhed på CSR blandt virksomheder. Hos esportsadvokaten.dk mener vi, at CSR er vigtigt, og vi støtter derfor op om at tilgodese vores samfund i vores virke som advokatvirksomhed.

GDPR-Mærket

GDPR-mærket

Hos esportsadvokaten.dk overholder vi reglerne, og vi har derfor også et ønske om at sætte fokus på at overholde reglerne i persondataforordningen. Vores kunders personlige oplysninger er altid i sikkerhed hos os.

Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig Pakning er et samarbejde mellem virksomheder, som sender pakker og breve. Hos esportsadvokaten.dk gør vi en indsats for at minimere den emballage vi bruger, fordi vi går op i at skåne miljøet.

No Co2.dk

No Co2

Hos esportsadvoakten.dk støtter vi NoCo2.dk, fordi vi gerne vil sætte fokus på en grønnere tilgang til hverdagen.

Boerne-diabetes.dk

Sygdommen diabetes type 1 kan ikke forebygges eller helbredes, og hos esportsadvokaten.dk mener vi, at det er vigtigt at støtte forskningen af type 1 børnediabetes. Vi støtter derfor boernediabetes.dk med et medlemskab.

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet er en organisation, der arbejder på et politisk neutralt grundlag for de danske borgers og virksomheders retssikkerhed. De har til opgave at føre tilsyn med Danmarks advokater, og efter den danske retsplejelov skal advokater i Danmark være medlem af Advokatsamfundet. Derfor er vores advokater naturligvis medlem.

Esportsadvokaten.dk er en certificeret co2 netral website og er således medlem af ingenco2.dk.

Specialhjemmesider

Esportsadvokaten.dk er en del af Advokatgruppen, som er en full service advokatvirksomhed. Vi har udviklet denne hjemmeside, fordi vi har en helt unikt viden omkring esport som retsområde. Hvis du vil vide mere om vores andre specialområder, så kan du finde dem her.

www.advokatgruppen.dk

www.arbejdsret.dk

www.doedsbo.dk

www.entrepriseret.dk

www.erstatning.dk

www.husadvokaten.com

www.testamente.dk

www.selskabsret.dk

www.strafferet.dk

www.skilsmisse.dk

www.tungvognsadvokaten.dk