Podcast

Nu kan du lytte til vores podcast Let’s Go Podcast med Esportsadvokaten.

Afsnit 1:

I vores første afsnit møder vi Frederik Søndergård Fredberg, som spiller for Brøndby IF, er på Dansk Boldspil-Union Landsholdet, har over 40.000 følgere på YouTube og er en af de mest anerkendte FIFA-spillere i Danmark ⚽️
Lyt til vores første afsnit ved at klikke herunder og følg meget gerne, så får du notifikation om vores kommende afsnit:

Audible

Spotify

Amazon

Google 

Afsnit 2:

Nu kan du lytte et nyt afsnit af Let´s Go Podcast med Esportsadvokaten. I vores seneste afsnit møder vi 25-årige Mikkel Haller, som er Head Coach for Lyngby Boldklubs FIFA-hold. I podcasten taler vi med Mikkel om hans rejse til i dag at være en af de mest anerkendte FIFA-trænere i Danmark. Lær Mikkel at kende i afsnittet, som du kan finde, der hvor du lytter til din podcast.

Spotify

Apple

Google 

Afsnit 3:

I denne episode af Let´s Go Podcast har vi to deltagere med i studiet, nemlig Matias ‘FlowiS’ Albrechtsen og Mikkel ‘KrigsMikkel’ Rasmussen. Her taler vi om deltagernes rejse inden for esporten Fortnite.
Matias ’Flowis’ Albrechtsen er 15 år, professionel Fortnite-spiller hos Copenhagen Flames, og ved siden går han i 8. klasse.
Mikkel ’KrigsMikkel’ Rasmussen er 25 år, professionel Fortnite coach på fuld tid hos Copenhagen Flames, og ved siden af læser han på IT-universitet i København.

Afsnit 4:

I dette afsnit møder vi Jesper Larsen, som er Head of esport i Brøndby IF. Vi taler med Jesper om hans rejse til dér, hvor han er i dag, som leder af en de bedste FIFA-klubber i Danmark. Vi taler desuden om, hvordan organisationen Brøndby Esport er bygget op, samt planer og forventninger til klubben i fremtiden. Lyt med og lær Jesper Larsen og Brøndby IF’s esportshold bedre at kende.

Afsnit 5:

Afsnittets gæst er Alexander “Lillelys” Laustrup, som er et af de største navne inden for FIFA i Danmark. Lillelys spiller for Brøndby IF og er på landsholdet i FIFA. Lillelys er født i 1999, fra Greve og han har spillet FIFA siden 2005.
I afsnittet lærer vi lillelys bedre at kende – hvem han er – samt hvordan han er blevet en af Danmarks bedste FIFA-spillere.