Netværksgruppe for aktører inden for esport

Om netværksgruppen

Netværksgruppen er udelukkende for esportsaktører inden for adskillige genrer af esporten.

Næsten dagligt støder vi på aktører inden for esport, som typisk har mange af de samme tanker, overvejelser og behov for sparring. Derfor har vi startet denne netværksgruppe, idet der var behov for et større netværk inden for esport.

Formål med dette netværk

Formålet med netværksgruppen er, at få skabt et målrettet og professionelt netværk, som giver mulighed for at lære hinanden bedre at kende i branchen.

Når det igen er forsvarligt at afholde fysiske arrangementer, vil vi arrangere events. Her vil der være plads til at udvide sit netværk, at vidensdele og få sparring med andre professionelle aktører inden for esport. Der vil være rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende og skabe grobund for fremtidige samarbejder på kryds og tværs mellem organisationer, sponsorer og turneringsarrangører.

Temadage

Netværksgruppen vil samtidig planlægge temadage med fokus på specifikke områder. Der vil være virksomhedsbesøg med henblik på, at kunne mødes og få indblik i hinandens virksomheder. Eksempelvis planlægger vi en dag på Lyngby Stadion. Her har vi mulighed for at opleve deres faciliteter inden for esport og traditionel sport.

Derudover planlægges sponsor/investormatch, hvor der vil være mulighed for oplæg, dialog og netværk med potentielle sponsorer og investorer til gruppens virksomheder.

På nuværende tidspunkt arbejdes der samtidig på én stor årlig begivenhed, hvor vi alle samles til ét stort netværks arrangement.

Udsnit af deltagere i netværksgruppen

Copenhagen Flames

Lyngby Boldklub

Brøndby IF