Vejle

Vejle er beliggende i trekantsområdet og er en gammel by, hvis oprindelse går langt tilbage i middelalderen. Vejle rummer spektakulær natur, flot arkitektur og spændende attraktioner. Vejle byder på gode shoppingmuligheder og gastronomi i verdensklasse. Blandt andet er Vejle særligt kendt for det særprægede og harmoniske boliger ”Bølgen” beliggende ved Vejlefjord.

Campus Vejle sportscollege

Campus Vejle sportscollege tilbyder en kombination mellem skole og esport. Her finder du mange specialister i esport, og colleget har egne professionelle trænere, som hjælper dig som spiller til at udvikle dit talent. På Campus Vejle sportscollege trænes eleverne i et helt nyt esportcenter, der har esportens nyeste udstyr.

Esportstræningen er skemalagt og finder sted flere gange om ugen, således at eleverne både bliver trænet i spilteknikker, strategi og spilforståelse samt samarbejde og kommunikation på et team. På colleget bliver der ligeledes lagt vægt på fysisk træning og sund ernæring, da sundhed spiller en stor rolle, når det kommer til koncentrationen og hurtige reaktionsevner.