Tønder

Tønder er en charmerende by i Sønderjylland, der har særprægede huse og en bevaret brostensvej. Kendt er Tønder for Tønder Kristkirke, som er bygget oven på forgængeren Sct. Nikolais Kirke. Det særlige ved kirkens ydre er, at forgængerens kirketårn er bevaret, hvorfor kirketårnet er ældre end kirken selv. Inde i Kristkirken er den rig på gammelt inventar, som skyldes områdets ekstravagante rigdom i 1500-1700-tallet.

Agerskov Efterskole

Agerskov Efterskole anerkender esport som en sportsgren og kalder sig selv stolt ”Gaming efterskole”. Efterskolen går op i fede faciliteter og esport på højt niveau. Derfor tilbyder Agerskov Efterskole også esport som linjefag, hvor der både trænes foran skærmen, men også i form af fysisk træning. Undervisningen foregår i både hold og individuelle træningssessions, så elevernes forskellige kompetencer udnyttes.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.