Christiansfeld

Christiansfeld er en helt unik by, der er kommet på UNESCOS Verdensarvsliste. Der består en smuk arkitektur og en enestående byplanlægning med lange lige linjer. Førstehåndsindtrykket af byens bebyggelse vil som oftest være de flotte gule murstenshuse med røde tegltage. Desuden er Christiansfeld også kendt for det berygtede Honningkagehus, der gennem mere end par hundrede år har bagt de mest vidunderlige kager.

Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Design- & Idrætsefterskolen Skamling udbydes der en esport/fitness-linje. Her får eleverne undervisning i LoL og CS:GO. Undervisningen går i dybden med taktik og spilforståelse, men indebærer også teambuilding, øje-hånd koordination, taktisk intelligens samt fysisk træning. Efterskolen anskuer esport som en sport, hvorfor de ser en god sammenhæng mellem esport og fitness. På denne måde kombineres de to ting ved, at fitness-træningen opretholder eller forbedrer elevernes grundform, så deres reflekser, hoved og krop kan præstere optimalt, når de spiller.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.