Rønde

Rønde er en by på det sydlige Djursland og har 3.030 indbyggere (2020). Byen ligger blot 1 kilometer fra Bregnet Kirke, der er placeret i det smukke kuperede landskab, og ca. 2 kilometer fra resterne af et kongeligt slot, nemlig ”Kalø Slotsruin”. Desuden begynder den unikke Nationalpark Mols Bjerge umiddelbart syg for Røndes bygrænse. Særligt kendt er Rønde for i folkemunde at blive kaldt ”bjergby”. Kaldenavnet kommer sig af, at næst efter Aarhus og Vejle er Rønde den by, hvor man oplever den største højdeforskel mellem det laveste og højeste punkt. Idet Rønde er en betydeligt mindre by end Aarhus og Vejle, er højdeforskellen på de 95 meter mere tydelig i bybilledet.

Rønde Efterskole

Rønde Efterskole tilbydes linjefaget Spiludvikling for dem, der har en drøm om spiludvikling samt udvikling af computere, spillekonsoller og mobile enheder. Linjefaget er et arbejdende værksted, hvor der både arbejdes i grupper og individuelt. Eleverne programmerer meget, men faget giver også mulighed for at prøve grafisk design og gameplay design.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.