Ranum

Ranum er beliggende i det vestlige Himmerland med få kilometer til Limfjorden og Rønbjerg. Udover sine blot 979 indbyggere (2020) og den smukke, genoprettede Vildsted Sø, har den lille by Ranum Efterskole, der blandt andet tilbyder undervisning i esport.

Ranum Efterskole

Ranum Efterskole tilbydes der coaching, fysisk træning og fokus på samarbejde inden for esport. Efterskolen har esport som et profilfag og fokuserer på sammenhold, taktik, fordybelse og udvikling. Efterskolens spillere er primært CS:GO, LoL og PUBG. Ranum Efterskole har desuden fokus på sund kost og ordentlig søvn, og hvad disse faktorer har af betydning for koncentrationsevnen og udholdenhed, når der games. På efterskolen arrangeres der desuden bootcamp og små udflugter til LAN-parties.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.