Otterup

Otterup er særligt kendt for Midgårdsormen, som bugter sig på Torvet, hvor den kæmper mod Thor. Byen rummer en del historie tilbage fra Vikingetiden, og der i byen udgravet den største fynske vikingegravplads. Man kan i Otterup gå en tur langs Den Grønne Sti, hvor man vil komme forbi området, hvor gamle vikinger har boet. Otterup har mange indkøbsmuligheder, og hver lørdag er der marked på Torvet.

Klintebjerg Efterskole

På Klintebjerg Efterskole kan eleverne vælge Esport og Medielinjen. Denne linje tager sigte på de elever, som ønsker at arbejde med medier, grafisk design eller mulighed for mere end almindelig gaming. Linjen fokuserer på taktikker, spilforståelse, kommunikation og koordinering inden for esporten. Efterskolen koncentrerer sig bevægelse og fysisk træning, hvorfor der er teambuildingsøvelser, lange gåture og andre fysiske aktiviteter.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29 60 89 60, og lad os tage en gratis snak.