Holbæk

Holbæk er vokset op omkring det tidligere Holbæk Slot, som i 1236 blev grundlagt af Valdemar Sejr. Byen er Nordvestsjællands største og rummer 28.833 indbyggere (2020). Holbæk har mange kulturelle og historiske seværdigheder, herunder kulturelle centre, teatre og spillesteder. Desuden finder man i området Orø Minder, som er et lille egnsmuseum indrettet i øens tidligere fattighus, Nørre Jernløse Mølle og den fungerende mølle Skamstrup Mølle.

Tølløse Privat- og Efterskole

På Tølløse Privat- og Efterskole tilbydes der esport som valg, primært i spillene CS:GO og League of Legends. Der bliver desuden også set på andre spil, fx Rocket League, PUBG, Overwatch, Unreal Tournament, Apex Legends og Fortnite. Derudover har efterskolen en PS4 til FIFA. Efterskolen sørger for lækre gamer-computere og uddannede instruktører inden for esport samt gæstelærere.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.