Haderslev

Den sønderjyske by Haderslev er en meget spændende storby. Byen byder på mange kulturelle seværdigheder og rigtig gode muligheder for shopping. Haderslevs varetegn er den smukke Haderslev Domkirke, som også er kaldt Vor Frue Kirke. Kirken er placeret på det højeste punkt i byen, hvorfor man derfra har en fantastisk udsigt ud over byen. Haderslev er en livlig by med caféer, butikker og restauranter, men byens gamle bydel er i sig selv et besøg værd.

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Esport udbydes som hobbyfag på Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole. Her kombineres esport med fysisk træning, sund kost og en masse spiltræning med en erfaren og kompetent træner. Efterskolen tilbyder esport på to niveauer, således at eleverne vælger mellem Efterskoleligaholdet eller Esport Fritid.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.