Gedsted

Gedsted beliggende i Himmerland har blot 851 indbyggere (2020) og er beliggende på en bakkekam tæt ved Lovns Bredning. Gedsted benævnes første gang i skriftlige kilder i 1289. Gedsteds historie strækker sig helt tilbage til Vikingetiden, hvor byen spillede en rolle som trafikalt knudepunkt. Byen er kendt for sin familieejet møbelfabrik Getama, og Gedsted Mejeri. Byen afholder hvert år byfesten ”Gedeskæg”, der blandt indebærer aktiviteter som revy, tombola, madarrangementer og halbal.

Vesterbølle Efterskole

Vesterbølle Efterskole var den første esportsefterskole i landet, hvilket efterskolen stolt proklamerer med. Efterskolen lader sig fascinerer af, hvad vi kan lære af den sportsgren, som esport er. Efterskolen tilbyder esport som både linje og som valgfag, så den enkelte elev selv skal vælge, hvor meget esport skal fylde i sit skema. Eleverne på Vesterbølle Efterskole bliver lært op i strategi, kommunikation samt teamwork, ligesom der er fokus på sund livsstil og fysisk træning. Efterskolen spiller CS:GO og LoL.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.