Ebeltoft

Ebeltoft er placeret ved vandet og smukt placeret i landskabet. Ebeltoft har en yndighed med sine hyggelige, smalle gader med brosten og bindingsværkshuse. Særligt kendt er Ebeltoft for Det Gamle Rådhus fra 1576. Farvergården fra 1700/1800-tallet tiltrækker også en særlig opmærksomhed for sin helt særlige charme. Byen er den mest foretrukne turistby på Djursland og har gode havnefaciliteter samt hurtigfærger til Sjælland. I Ebeltoft finder man blandt andet verdens længste træskib ”Fregatten Jylland”, Glasmuseet Ebeltoft og Ree Park Safari.

Femmøller Efterskole

Femmøller Efterskole er det muligt for efterskolens elever at dyrke sin passion for CS:GO. Efterskolen tilbyder nemlig en ambitiøs CS:GO-linje. Efterskolen besidder et fantastisk fællesskab på skolen såvel som i esportslokalet. Ud over det normale ugeskema, tilbydes eleverne i løbet af året op mod 100 timers linjeundervisning fordelt på fire hele uger. Her vil efterskolens elever virkelig have mulighed for at fordybe sig i CS:GO. Desuden har Femmøller Efterskole startet en ny eliteafdeling for 10. klasses elever, som er de mest målrettede, dedikerede og ambitiøse.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.