Ballerup

Ballerup er beliggende i Storkøbenhavn. Byens historie leder os helt tilbage til 1682, hvor Ballerup blot var en landsby bestående af 13 gårde, 5 huse og 13 huse uden jord, og bedriften bestod i trevangsbrug. Sidenhen blev Ballerup en stationsby, navnlig ved århundredeskiftet til 1900-tallet. Frem mod 2. verdenskrig udviklede byen sig til en satellitby adskilt fra hovedstadens forretnings- og næringsliv. Byens udvikling fortsatte som følge af byens tilknytning til hovedstaden. I dag er knap 40.000 personer bosat i Ballerup, og byen rummer mange uddannelsesmuligheder, både i form af ungdoms- og videregående uddannelser.

Ballerup esport

Ballerup Esport blev allerede etableret i november 2012, men holdt pause i 2018. Klubben genoptog aktiviteten i 2019, og er i dag en af Danmarks førende esportsforeninger og er venskabsklub med den professionelle esports-organisation Copenhagen Flames.

Ballerup Esport er en esportsklub, der tager sigte på at skabe trygge og udviklende rammer for børn og unge, som har et brændende ønske om at gå til esport. Klubben udbyder undervisning, træning samt kampe og har blandt andet fokus på sundhed og bevægelse.

Har du brug for rådgivning af en erfaren advokat med speciale i esport?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation med esport. Vi har stor erfaring med at rådgive aktører inden for esport, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig på rette vej – uanset om du er spiller, organisation, turneringsarrangør eller sponsor.

Ring til os nu på telefon 29608960, og lad os tage en gratis snak.